Isolatieglas Oostzaan

Isolatieglas? Wij helpen u in Oostzaan!

Isolatieglas in Amsterdam

Isolatieglas in Amsterdam en omstreken nodig? Glashandel in Amsterdam werkt uitsluitend met erkende glaszetters en biedt een 24 uurs Glasservice. Van het plaatsen van de nieuwe ruit tot de afhandeling met uw verzekeraar, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherpe prijs.

Voor isolatieglas belt u deze ochtend 020-7601314! Ook bij calamiteiten staat onze monteur 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

Dubbel of isolatieglas in Amsterdam

Bij ons heeft u 15 garantie op dubbel- en isolatieglas.
Wij zijn veelal de voordeligste leverancier in Nederland, voor al uw dubbelglas...
Incl. plaatsing en afwerking in Amsterdam.
Bel ons voor de actuele dubbelglas prijzen!

Jarenlange ervaring

Glashandel Amsterdam is een ISO gecertificeerd glaszettersbedrijf en levert naast enkelglas, dubbelglas en isolatieglas ook veiligheidsglas en andere glassoorten. PKVW erkend en wij plaatsen isolatieglas volgens de NEN norm, ISO gecertificeerd. Dat geeft u 100% zekerheid dat de ruit goed geplaatst is en bent u verzekerd van maximaal 15 jaar fabrieksgarantie. Problemen zoals scheuren en lekkages worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens in Amsterdam hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw ruitschade of glasherstel vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen?
Bel direct 020-7601314. Dag en nacht bereikbaar!

Glasschade herstellen in Oostzaan?

Heeft u glasschade of renovatieplannen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 020-7601314. Bij ons regelt u een reparatie of offerte snel en gemakkelijk!

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse! Dus heeft u ruitschade of renovatieplannen in Oostzaan en wenst u snel hulp of glasherstel, bel ons. Onze glaszetters werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om glasreparaties uit te voeren. Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging conform Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW.

Direct hulp in Oostzaan
Na uw melding komen we direct in actie en zijn we meestal binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 020-7601314

Glashandel Oostzaan helpt u met de vervanging of renovatie van:

  • Enkelglas
  • Dubbelglas
  • Figuurglas
  • Melkglas
  • Isolatieglas
  • Vensterglas
  • Zonwerend glas
  • Acryl Plexiglas

Top advies, snel op locatie in Oostzaan

Onze glasspecialist weet exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze.

Wij helpen u deze ochtend nog in de gehele 020 regio en omgeving, dus ook in: Zaandam, Amsterdam, Landsmeer, en uiteraard in 1511WP Oostzaan.

Glasschade melden of glas bestellen in Oostzaan?

Dubbel glas bestellen of zoekt u isolatieglas in Oostzaan?

020-7601314